(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Bu maqola boshqaruv taxlilining obektiv zarurligini o’rganish uchun muhimdir. Maqola boshqa tadqiqotlar va ilmiy yangiliklar bilan ta’minlangan, va boshqaruvning organizatsion va uslubiyatlari, uning tushunchalari va asosiy maqsadlari haqidagi tushunchalar muhokama qilinadi. Boshqaruvning faoliyatini oshirishda ob’ektivlik muhim ahamiyatga ega bo’ladi, chunki bu faoliyatni samaradorligi va natijalari uchun juda muhimdir. Bu maqola boshqa tadqiqotchilar uchun ham foydali bo’ladi, chunki ular boshqa sohaga oid ma’lumotlarni olishga yordam beradi. Maqolada boshqa muxolif fikrlarni taqqoslash imkoniyatiga ega bo’lishi ham muhimdir, shuningdek boshqa tadqiqotchilar bilan ishbirlash uchun alohida ko’rsatkichlar keltirilgan.