(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada Yashil iqtisodiyot tamoyillari haqida va bu haqidagi iqtisodiy ta`limga qaratilayotgan e`tibor haqida keng bayon etilgan.