(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqolada O‘zbekistonda investitsiya faolligini rag‘batlantirishning dolzarb masalalari, investitsiya faoliyatini davlat tomonidan tartibga solish shakllari va usullarining mohiyati, shuningdek, O‘zbekiston iqtisodiyotiga xorijiy investitsiyalarni jalb etishni takomillashtirish bo‘yicha amalga oshirilayotgan islohotlar va chora-tadbirlar o‘rganiladi va muhokama qilinadi.