(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqolamizda kichik maktab yoshidagi o’quvchilarida bilish jarayonining o’sish xususiyatlari haqida atroflicha tahliliy ma’lumatlar berildi. Shuningdek, xotirani rivojlantirishga va shakllantirishga oid mulohazalar qilindi. Xotiraning rivojlanishida yosh masalasi muhim ko’rsatkich ekanligi dalillar asosida isbotrlanishga harakat qilindi.