(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu tezisda jаhоlаtgа qаrshi mа’rifаtli jamiyat qurishning asoslari ilmiy nazariy tasnifi haqida so‘z boradi. Shuningdek, mazkur tezis mavzusi yuzasidan mahaliy va xorijlik olimlarning tadqiqot ishi natijalari kontent tahlil qilinib, mavjud muammolar xususida tegishli taklif va tavsiyalar keltiriladi.