(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
ushubu maqolada o`smir yoshidagi avlodlarda yoshlik, muloqat jarayonlarining o`smir yoshdagi hayot tarzi, xususiyatlari bayon etilgan.