(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda oliy ta’lim muassalarining o’quv me’yoriy hujjatlari standartlari, normativ hujjatlar, o’quv-uslubiy ish jadvalini shakllantirish va o’quv jarayonini tashkil etish masalalari tahlil qilinadi. Shuningdek, mazkur tezis mavzusi yuzasidan tegishli ilmiy va rasmiy adabiyotlardagi fikrlar umumlashtirilib, mavjud muammo yuzasidan taklif hamda tavsiyalar keltiriladi.