(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining fikrlash qobiliyatini rivojlantirishda xalq og’zaki ijodi na’munalaridan bo’lmish topishmoqlar va ularning o’ziga xos jihatlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek, topishmoqlarning o’quvchilar og’zaki nutqini rivojlantirishdagi ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.