(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Республикамиз мустақиллиги шароитида бозор иқтисодиёти талабларидан келиб чиққан ҳолда пилла ва хом ипакнинг сифатини жаҳон андозалари даражасига кўтариш ўта долзарб вазифалардан ҳисобланади.