(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada bugungi kunda ta’lim sifatini oshirish yo‘lidagi muammolar, ularni bartaraf etish hamda istiqbolini beligilash yo‘lidagi fikr va mulohazalar, jumladan, o‘quv dasturlarni takomillashtirish, o‘quv mashg‘ulotlarini loyihalash hamda pedagoglar tayyorlashning muammolari haqida so‘z yuritiladi