(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Шу кунларда ҳаётимиз қомуси бўлган Ўзбекистон Республикаси Конституцияси қабул қилинганлигининг 31 йиллигини нишонлаш арафасида турибмиз. Янги таҳриридаги Бош қомусимиз мустақиллик йилларида эришган барча ютуқ ва марраларимизнинг мустаҳкам ҳуқуқий пойдевори, юртдошларимизнинг фаровон турмушини таъминлаш, ҳуқуқ ва эркинликларини ҳимоя қилишнинг кафолати бўлиб келяпти, десак, айни ҳақиқатни айтган бўламиз.