(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Mazkur maqolada qadimgi yozma yodgorliklarda uslub masalasi tahlil qilingan. O‘rxun-Enasoy obidalari matni ustida ishlash orqali eng qadimgi davrlarda uslub va adabiy til masalalari bo‘yicha fikrlarga oydinlik kiritilgan.