(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu. Maqolada mintaqalarning iqtisodiy rivojlanishini tartibga solish xususiyatlari hamda zamonaviy sharoitda mintaqa iqtisodiyotida innovatsion rivojlanishining o’rni va faoliyati ko‘rsatilib o’tilib ilmiy asoslanib tahlil qilgan va taklif va mulohazalar yuritilgan.