(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada qishloq xo’jaligi sohasidagi qorako’l qo’ylarini rivojlantirish, bu borada innovatsion g’oyalardan unumli foydalanish yo’llari haqida mulohazalar bildirilgan.