(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqola so’nggi o’n yillikda ishlab chiqilgan va ta’limda foydalaniladiladigan samarali innovatsion texnologik vositalar va tizimlar haqida ma’lumot beradi. Ularning ta’lim jarayonidagi ahamiyatini tadqiq etadi. Ta’limni boshqarish tizimlari, komputerga asoslangan o’qitish tizimi, kahut-videoga asoslangan mashg’ulot, virtual haqiqat, internet, kengaytirilgan haqiqat shu kabi innovatsion o’qitish tizimlari muhokama qilingan.