(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada ishsizlik turlari va ishsizlik davlat iqtisodiyotiga qay darajada taʼsir qilish haqida maʼlumotlar Ishsizlikni keltirib chiqaruvchi omillar va bartaraf qilish yoʻllari keltirilgan.