(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada ona tili ta’limini tashkil etishda amaliy metodlar ilmiy bayon etiladi. Ilmiy qarashlar faktlarga asoslanib xulosalanadi.