(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilini samarali o’rgatishning bir necha usullari hamda til va uni o’rganishda foydalaniladigan zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan ham bir nechtasi yoritib berilgan.