(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada nogironlarning ushbu toifadagi odamlar uchun qanday imkoniyatlar bo’lishi kerakligi, ularning huquq va erkinliklarini buzmasdan to’liq hayotga to’liq integratsiyalashuvi uchun qanday sharoitlar bo’lishi kerakligidan dalolat beruvchi ko’plab ma’lumotlar muhokama qilinadi. .