(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqola o’n ikki maqom va ushbu maqom negizida tashkil togan shashmaqom hamda uning tarixi, shashmaqom tarkibiga kiruvchi Saraxbori dugoh va uning, taronlari haqida