(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Bu maqola To‘rtko‘l tumanidagi ayrim gidronimlari tasnifiga bag‘ishlangan. Bu maqolada, mazkur hudud gidronimlari onomastik-morfologik xususiyatlariga ko‘ra tasniflangan.