(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Mazkur maqola umumiy o‘rta ta”lim tizimidagi Alisher Navoiyning “Farhod va Shirin” dostonini o‘qitishda bir qator metodlar hamda metodik tavsiyalar o‘rin olgan.