(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2026)
Ushbu tadqiqotda raqamli platformalar asosida universitet va biznes subyektlari o‘rtasidagi hamkorlikning mazmuni, ahamiyati va rivojlanish yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar orqali bilim almashinuvi, innovatsiyalarni tijoratlashtirish va kadrlar tayyorlash samaradorligini oshirish masalalari yoritiladi. Shuningdek, universitet–biznes integratsiyasini kuchaytirishda raqamli platformalarning o‘rni asoslab beriladi.