(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2026)
Ijtimoiy tarmoq yozishmalarida unli va undosh harflarni almashtirib, tushirib qo‘llash bilan bog‘liq xatoliklar ko‘plab kuzatiladi. Bu esa lingvistik ekspertiza jarayonida foydalanuvchining lingvistik portretini yaratishga xizmat qiladi. Bu kabi vositalar hissiy bo‘yoqni ifodalash maqsadida ataylab qo‘llanilishi va ruhiy og‘ish holatlarida esa ongsiz ravishda amalga oshirilishi mumkin.