(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2026)
So‘nggi o‘n yilliklarda tarixni o‘qitishda media va raqamli texnologiyalardan foydalanish dunyo miqyosida ustuvor yo‘nalishlardan biriga aylandi. Xususan, AQSh, Buyuk Britaniya, Germaniya, Janubiy Koreya, Yaponiya va Skandinaviya davlatlarida tarix ta’limi “digital history”, “public history” va “immersive learning” konsepsiyalari asosida rivojlanmoqda.