(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2026)
Ushbu tezisda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida o‘qish savodxonligini shakllantirish va rivojlantirishning asosiy metodlari, o‘qish savodxonligi o‘quvchilarning matnni to‘g‘ri o‘qish, mazmunini tushunish, tahlil qilish va amaliy faoliyatda qo‘llash ko‘nikmalarini rivojlantirishi yoritilgan.