(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2026)
Zamonaviy oliy ta’lim tizimi ijtimoiy-iqtisodiy o‘zgarishlar bilan uyg‘un holda shakllanib, endilikda o‘quvchi shaxsini har tomonlama rivojlantirishni maqsad qilgan holda faoliyat yuritmoqda.