(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Ushbu maqolada xushmuomalalik kategoriyasining jahon tilshunosligida sotsiolingvistik va pragmatik jihatdan o’rganilishi tadqiq etilgan va xorijiy tilshunoslikda xushmuomalalik nazariyasi tahlil qilinib, unga hurmat konsepsiyasini tadqiq etish nuqtai nazaridan qaralganligi ochib berilgan.