(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Әбіш Кекілбаев романдарындағы образ сомдаудың психологиялық амалдары – кейіпкердің ішкі әлемін ашу арқылы ұлттық болмысты терең танытатын көркемдік тәсілдердің жиынтығы.