(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Ushbu maqolada joriy yilning 30-aprel sanasida referendum orqali amaliyotga joriy etilgan yangi konstitutsiyamiz va unga kiritilgan o’zgartirishlarning xalqimiz hayotida tutgan o’rni, eski va yangi konstitutsiya o’rtasidagi asosiy farqlar, yangi konstitutsiyaning fuqarolik jamiyati taraqqiyotining bosh omili ekanligi hamda fuqorolarimiz hayotidagi ahamiyati haqida to’xtalib o’tamiz.