(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Mazkur maqolada iqtisodiy faoliyat subyektlarining iqtisodiy xavfsizligini ta’minlash masalalari nazariy va amaliy jihatdan yoritilgan. Iqtisodiy xavfsizlikka ta’sir etuvchi ichki va tashqi tahdidlar, ularning salbiy oqibatlarini kamaytirish mexanizmlari hamda innovatsion yondashuvlarning o‘rni tahlil qilingan.