(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Qishloq xo‘jaligi mahsulotlarining yetakchi ishlab chiqaruvchisi sifatida o‘simliklarni oziqlantirish bo‘yicha so‘nggi innovatsiyamiz - suyakdan olingan biologik kalsiyli o‘g‘itni joriy qilish orqali yuqori hosil olishga erishiladi. Mahsulotimiz tabiiy manbalardan olingan bo’lib, o’simliklarni optimal o’sishi va rivojlanishi uchun zarur oziq moddalar bilan ta’minlash uchun mo’ljallangan. Ko’p yillik tadqiqot va ishlanmalar natijasida biz nafaqat samarali, balki ekologik jihatdan ham xavfsiz o’g’it yaratdik. Ishonchimiz komilki, suyakdan olingan biologik kalsiyli o‘g‘itimiz fermerlarga hosildorlikni oshirish bilan birga, hosil sifatini yaxshilashga yordam beradi.