(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan bolalarga, xususan, eshitishda nuqsoni bo’lgan bolalarga ingliz tili o’qitish muammolar va ularning yechimlariga alohida to’xtalib o’tilgan. Ular uchun mo’ljallangan qulay va samarali metodlardan namunalar berilgan.