(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Mazkur maqolada matematika ta’limida innovatsion texnologiyalardan foydalanishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. O‘quvchilarda mustaqil fikrlash, kreativlik va mantiqiy xulosalar chiqarish ko‘nikmalarini shakllantirishda axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interaktiv uslublar hamda elektron ta’lim vositalarining samaradorligi ilmiy asoslangan. Tadqiqotda ilg‘or xorijiy tajribalar tahlil qilingan hamda ularning milliy ta’lim jarayoniga moslashtirilishi bo‘yicha tavsiyalar berilgan.