(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Ushbu maqolada sutni qayta ishlash korxonalarida iqtisodiy samaradorlikni baholash tizimi, zamonaviy KPI tizimi asosida yangi baholash mezonlari, mamlakatimizdagi sutni qayta ishlash korxonalariga zamonaviy KPI tizimini joriy etishning asosiy samaradorlik ko‘rsatkichlari, KPI tizimini rivojlantirishga qaratilgan mamlakatimizdagi islohotlar hamda xalqaro indekslarni amaliyotga tatbiq etish yuzasidan amalga oshiriladigan dolzarb masalalar ilmiy jihatdan bayon etilgan.