(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
O‘zbek xalq qo‘shiqlari boy tarixiy qatlam va rang-barang shakllari bilan ajralib turadi. Quyida ularning ayrim ahamiyatli turlari hamda diskursiy xususiyatlari tahlil qilinadi.