(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2025)
Ushbu maqolada qovun ekiladigan dala maydonlarida bajarilishi kerak bo’lgan asosiy agrotexnik tadbirlar va ularning hosildorlikka ta’siri aniqlash maqsadida bajarilgan ilmiy tadqiqot natijalari keltirilgan.