(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada Amaliy lanfshaftshunoslik vujudga kelishi va rivojlanishi to’g’risida ma’lumot beriladi. Amaliy landshaftshunoslikning maqsadi va vazifalari, tadqiqot bosqichlari va landshaftlarni baholash haqida so’z yuritiladi.