(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada jadidlarning hayot yo’li, vatanparvarlik hissini uyg’otuvchi asarlari, milliy ozodlik yo’lidagi harakatlari va XX asrdagi Jadidchilik harakati g’oyalari va ijtimoiy-siyosiy ahvol haqida ma’lumot beriladi.