(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada zilzila hosil bo’lish sabablari va o’rta osiyo hududida ro’ygan bergan zilzilar va ularning sabablari hozirgi zamonaviy zamonda ularni oldindan aniqlash to’g’risida ma’lumot beriladi.