(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu tezis chet tilini o’qitishda talabalarga ta’sir etuvchi omillarni keng tahlil qiladi. Chet tilini o’rganish jarayoni ko’plab ichki va tashqi omillarga bog’liq bo’lib, ularning har biri talabaning muvaffaqiyatiga o’z ta’sirini ko’rsatadi. Bundan tashqari, maqolada motivatsiya, o’qituvchi va o’qish muhiti, shuningdek, texnologik vositalar va o’z-o’zini o’rganish kabi omillar ko’rib chiqiladi.