(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Мақолада Ўзбекистон темир йўлларидаги ташиш хавфсизлиги сабаблари ва уларга таъсир қилувчи омиллар тахлил берилган. “ЎТЙ” АЖ даги иннвацион сиёсат ва транспорт турлари бўйича тахлил холати тавсифи берилган.