(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu tezis marketing tadqiqotlari mazmun mohiyatini hamda ularning turizm sohasida qo’llash orqali turistik xizmatlar sifatini oshirishdagi o’rnini yoritib bergan.