(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada Yashil iqtisodiyotning rivojlanish tendentsiyalari o‘rganib chiqilgan. Shuningdek, Jahonda Yashil iqtisodiyotga o‘tish yuzasidan amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar tahlil qilingan hamda bu sohani rivojlantirish maqsadida taklif va tavsiyalar berilgan.