(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Ushbu maqolada saylov so’zining manosi, saylov tizimi tarixi, fuqarolarning saylov huquqi, saylov tizimining qonunchiligimizdagi tutgan o’rni, majoritar va proporsinal saylov tizimi, qonunchiligimizdagi yangi saylov tizimi.