(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2024)
Maqolada bugungi kunda OAV lari bosma nashrlaridagi bir qancha lisoniy muammolar: abstraksionizm, pleonazm, tavtalogiya haqida nazariy ma’lumotlar va ularning qo‘llanilish tartiblari haqida fikrlar keltirilgan , fikrlar esa misollar bilan dalillangan.