(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Rivojlanib borayotgan O’zbekistonimizda eng dolzarb muammolardan biri bu voyaga yetmagan bolaga va yoshi qari ota-onalarga ta’minot berish bo’lib kelmoqda.