(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim tizimidagi bir necha o’zgarish va qo’shimchalar, shuningdek yangi kiritilgan kredit-modul tizimiga mustaqil ta’lim mashg’ulotlarini tashkil etish va uning tatbiqi haqida gap yuritiladi. Sohada qo’shilgan yangiliklar talaba o’quvchilar ommasiga ta’siri ko’rib chiqilgan.