(untitled) (Barqaror Taraqqiyot va Rivojlanish Tamoyillari, 2023)
Maqolada Oʼzbekistonda xizmat koʼrsatgan madaniyat xodimi, taniqli adib Аsad Dilmurod (1947-2019) nasrida tarixiy haqiqat va badiiy talqin muammosi oʼrganilgan.